Informare conform legislației în vigoare


1. Conform reglementărilor legale, până la 1 ianuarie 2027, contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică care nu pot fi citite de la distanță, dar care au fost deja instalate, trebuie modernizate pentru a putea fi citite de la distanță sau înlocuite cu dispozitive care permit citirea de la distanță.

2. Vă aducem la cunoștință că repartitoarele de cost si contoarele de apă montate și exploatate de Smart Eco Plus au o durată medie de viață de 10 ani în condiții de exploatare normale, astfel această perioadă este calculată din ziua de montaj a echipamentelor. 

3. Prin urmare, repartitoarele de cost fără-radio si cele cu transmisie radio ce au ajuns la durata medie de viață trebuie înlocuite cu echipamente de ultimă generație, care au obligatoriu transmisie radio. 

4. Depășirea duratei de exploatare a echipamentelor poate duce la întârzieri în finalizarea calculelor, erori ale senzorilor și alte defecte prezentate aici.

5. Pentru a vă ajuta să beneficiați de cele mai bune servicii, vă oferim soluții personalizate și oferte avantajoase pentru înlocuirea acestor echipamente.


OFERTE