Smart Eco Plus, divizia de smart metering rezidențial a Grupului Elsaco, se află într-un punct extrem de important in istoria sa: la aniversarea a 10 ani de la înființare, dorim să ne dezvoltăm prin diversificarea serviciilor oferite clienților noștri: ne angajăm să îi ajutăm pe clienții noștri să își eficientizeze consumul de apă rece, apă caldă sau căldură cu ajutorul echipamentelor radio (apometre pe apă rece sau apa caldă și, respectiv, contoare individuale de energie termică sau, după caz, repartitoare de costuri pe încălzire).

De-a lungul istoriei sale de peste 25 de ani, Grupul de firme Elsaco și-a structurat activitatea în jurul dorinței de a acționa la cele mai înalte standarde în relația cu angajații, consumatorii, societatea și lumea în care trăim. Am fost mereu preocupați de promovarea unei lumi mai bune prin tehnologie și servicii inovatoare, deschisă către nevoile oamenilor.Grupul  Elsaco se află în rândul primilor 3 mari furnizori de servicii complete pentru consultanță, proiectare, execuție lucrări și exploatare pentru instalații termoenergetice de orice tip din România.

Misiunea Elsaco este furnizarea și implementarea soluțiilor profesionale de producere, distribuție și management al resurselor și utilităților publice (apă, energie, iluminat), folosind experiența și profesionalismul acumulat, astfel încât să creștem gradul de mulțumire al tuturor părților implicate: beneficiari / clienți, producători sau consumatori, parteneri și angajați.

CERERE OFERTĂ

Smart Eco Plus s.r.l. parte a Grupului Elsaco prin Divizia de Smart Metering Rezidențial vă stă la dispoziție cu suport în toate etapele de dezvoltare ale proiectului, de la realizarea unei oferte ce identifică soluția optimă pentru imobilul dumneavoastră, în funcție de situația existentă în teren, până la instalarea echipamentelor în cele mai bune condiții de calitate pentru maximizarea beneficiilor așteptate.